Yogaretraite met wandelen

3 t/m 10 juni 2019

Laat even alles los
verbind je met de natuur
met jouw natuur
laat je voeden en inspireren

Para Español aquí – For English click here

Deze dagen vol yoga, meditatie en wandelingen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Spaans-Catalaanse Pyreneeën zijn een streling voor de zintuigen en voeding voor hart en ziel.

We combineren deze week yoga en meditatie met mindful wandelen. We zullen alle zintuigen uitnodigen aanwezig te zijn. Op deze manier kun je de prachtige natuurlijke omgeving van de Pre-Pyreneeën, met haar bergen, kloven, rivieren en stroompjes, planten en dieren subtieler gewaar zijn.

Elke dag begint in stilte met yoga en meditatie. Ook het ontbijt vindt in stilte plaats. We maken een lunchpakket klaar en kunnen daarna op pad.  Tijdens onze wandelingen lopen we veelal over de oude verbindingspaden tussen de dorpen op de Pla de Corts, door de schitterende kloof de Congost de Collegats en door de vallei van de rivier de Noguera Pallaresa, de levensader van dit gebied. Soms zijn de paden breed en goed begaanbaar, andere keren zijn het smalle paadjes, met of zonder losse stenen. Redelijk vlakke stukken wisselen af met steilere paden. Alle wandelingen zijn goed te doen voor iedereen met een redelijke basisconditie. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we het programma wat aanpassen.

Na de wandeling ontspannen we met zachte yogasanas. Daarna is er tijd voor jezelf om even te rusten, wat te lezen, om datgene te doen waar jij behoefte aan hebt. Aan het eind van de middag komen we weer bij elkaar voor een workshop.

Na de avondmaaltijd is er tijd om samen te zijn en met elkaar te delen wat geuit wil worden alvorens we met een meditatie de dag afsluiten. In de stilte die dan ontstaat gaan we de nacht in. Vanaf dat moment verblijven we dan ook in stilte tot na het ontbijt. Zo kunnen we dichter bij onszelf blijven in onze innerlijke stilte.

De vrijdagmiddag is vrij.

Wanneer: 
Prijs: ligt rond de € 1.000,00
Er is een beperkte mogelijkheid tot het gebruik van een eenpersoonskamer. Hiervoor betaal je een toeslag.
Groepsgrootte: We werken met kleine groepen van 8 – 10 deelnemers.
Voor wie: Iedereen met ervaring of interesse in yoga en een redelijke basisconditie.

Lees hier meer over het programma.
En hier vind je de overige praktische informatie.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.