Praktische Informatie Yogaretraite


Wanneer:  3 t/m 10 juni (8 dagen)
Prijs: 965,00 Euro (2- persoonskamers)
Er is een beperkte mogelijkheid tot het gebruik van een eenpersoonskamer. De toeslag daarvoor is 175,00 Euro.
Groepsgrootte: 8 – 10 deelnemers
Voor wie: Iedereen met ervaring of interesse in yoga en een redelijke basisconditie.

Accomodatie
We verblijven in Casa Vilanova de Pujol, een Casa Rural in een klein dorpje op 836 m hoogte in de Pallars. Casa Vilanova is een herenboerderij uit de 16e eeuw, voorzien van alle moderne comfort. We maken gebruik van 2-persoonskamers. De kamers zijn ruim opgezet en hebben elk een eigen badkamer. 
Het huis is nog steeds deel van de boerderij, waar de koeien vrij rond lopen en op ecologische wijze worden gehouden voor melk en ook wel vlees.

Over de maaltijden 
De maaltijden zijn vegetarisch en zijn samengesteld uit lokale producten van een goede kwaliteit en zoveel mogelijk biologisch. Het ontbijt is gezamenlijk en in stilte. We maken zelf onze lunchpakketjes, die we meenemen op onze wandelingen. De avondmaaltijden zijn in buffetopstelling, zodat je kunt kiezen of je bij anderen wilt aansluiten of een rustig plekje voor jezelf wilt zoeken. 

Inbegrepen
– 7 overnachtingen op een 2-persoonskamer
– alle maaltijden, fruit en lekkers, onbeperkt water en thee
– 3 yoga-/meditatiesessies en 1 workshop per dag, in totaal 4 uur
– de begeleide wandelingen met yoga en meditatie in de natuur
– het gebruik van yogamatjes, meditatiekussens, dekens, extra kussens, meditatiebankjes, papier en kleurpotloden

Niet inbegrepen
– reizen van en naar Pujol
– reisverzekering
– annuleringsverzekering

Wat neem je mee
Comfortable kleding voor de yogasessies, een omslagdoek, warme kleding, sokken en sloffen, wandelkleding, goede wandelschoenen, regenkleding, dagrugzakje, zonnebril, zonnebrandcrème, een hoed of pet en een drinkfles en lunchbox voor onderweg. 
Wij raden je aan wandelstokken mee te nemen: ze ontlasten de heupen en knieën en zorgen dat je goed rechtop loopt, waardoor je je rug en nek ontlast. Natuurlijk is de keuze aan jou.
Daarnaast is het fijn als je kunt opschrijven/tekenen wat er allemaal in je opborrelt, een schrijfboekje met pen/potlood is daarom prettig om bij je te hebben.

Aanmelden
Aanmelden kan door middel van het inschrijfformulier. Na ontvangst van je aanbetaling is je plekje gereserveerd en sturen wij je een bevestiging van deelname. 

Betalingsvoorwaarden
Bij inschrijving doe je een aanbetaling van 193 Euro. Je kunt dit bedrag overmaken naar rekening NL32TRIO0338644601 t.n.v. M.A.H. Buijs o.v.v. yogaretraite juni en je naam. Een maand voor aanvang van de retraite dient het resterende bedrag à 772 Euro bij ons binnen te zijn.

Annuleringsregeling
Mocht je onverhoopt om een geldige reden toch niet mee kunnen doen, dan geldt onze annuleringsregeling, die je kunt nalezen bij de Algemene Voorwaarden
Het is aan te raden bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Met een geldige annuleringsreden dekt een goede annuleringsverzekering deze kosten.

De reis gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Mocht het aantal deelnemers onverwacht 20 dagen van tevoren, dus uiterlijk 14 mei, minder dan 6 zijn, dan hebben wij het recht de week te annuleren. Wij nemen dan telefonisch contact op met de deelnemers. In dat geval ontvang je 100% van de reissom terug, dus inclusief de aanbetaling. Zodra het minimum aantal deelnemers zich heeft ingeschreven, maar uiterlijk 14 mei informeren wij je daarover.

Reizen naar Pujol
Reizen naar Pujol kan op verschillende manieren: met vliegtuig naar Barcelona of Toulouse, vervolgens met (gedeelde) huurauto rij je in 3 – 4 uur naar Pujol. Vanuit Barcelona kun je ook met trein of bus. In dat geval halen wij je op op het treinstation in La Pobla de Segur of de bushalte in Gerri de la Sal. Met de auto (gedeeld) vanuit Nederland kan natuurlijk ook. De reistijd is dan ongeveer 17 uur. Vraag ons gerust om je te helpen met het uitzoeken van je reisschema.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.